Mitä sinä katsot miehessä ensin??? - Kokonaisuutta.

Joopajoo. Niinhän ne kaikki sanoo. Joku siveä romantikko sanoo, että silmiä, koska silmät ovat sielun peili ja lässynlässyn. Kun ei uskalla muuta katsoa

Muutama kertoo katsovansa nenää! Nenää?? Voiko mitään tylsempää olla kuin nenä? Paitsi kun sitten väitetään, että mitä isompi nenä, sen paremmin varustettu...

Minäpä katson aina SUUTA En voi sille mitään, että jään aina siihen. Katson suuta, koska se puhuu, hymyilee, virnuilee... Katson heti, olisiko suudeltava. Ei saa olla liian paksuja huulia, ei liian ohuita, mutta sellaiset sopivat. Suu on minulle niin tärkeä, että en ollenkaan voi kertoa, minkä väriset silmät Miehellä on tai Ihanalla miehellä. Jimillä ne ovat siniset, koska minulla on niin paljon kuvia hänestä ja ne suorastaan loistavat hänestä.

Miehellä on ihan normi suu, mutta hän suutelee loistavasti! Siis niin taidolla, että se tuntuu joka paikassa. Ihana mies suutelee myös hyvin, mutta jotenkin aika vaativasti, suorastaan rakastelee suudelmillaan. Hänen suu on myös aika ilmeikäs. Mitä tulee Jimin suuhun, katson sitä aina ihan lumoutuneena. Hänellä on niin upea hymy, että jo se tuntuu munaskuissa myöten. Hänellä on erittäin kauniit hampaat ja usein suorastaan yllätän itseni haaveilemasta, miltä tuntuisi sellaista suuta suudella.

Sellainen päivitys vielä, että Miehen kanssa on seuraava tapaaminen jo sovittu ja odotan sitä kuumeisesti. Aikaa siihen on kaksi viikkoa. Ihana mies haluaisi tavata heti juhannuksen jälkeen, mutta olen kertonut hänelle, että minulla on viikot töitä ja hänellehän ei viikonloput sovi, joten.... Jim on ollut nyt hissukseen, vaikka laitoin hänelle ihan asiallisen viestin vain kysyäkseni ihan normiasiaa. Eli valtakunnassani on kaikki oikein hyvin!