Seksuaalisesta häirinnästä on nyt jauhettu ihan liikaa... niin että oikein ärsyttää. Tai sitten olen vaan niin kateellinen, kun ei omalla työpaikalla ole mitään sinne viittaavaakaan. Suorastaan kaipaisin sellaista pientä flirttiä, sillä sellainen piristäisi oikein mukavasti, mutta turha kuvitella.

Koko seksuaalisen häirinnän vouhotus on niin naurettavaa. Jotkut naiset tekevät itsensä naurun alaisiksi kun mokomaa väittävät. Jos pitää niin avonaista paitaa, että tissivako näkyy, niin ei kai sitä siihen kuole, jos joku sinne pikkasen tiiraa? Tai jos taputtaa pepulle, niin siihenkään ei maailman pitäisi kaatua. Ainahan sitä voi läpätä kynsille tai sanoa, että kiitos, riittää tai vaikkapa "vastapalvelukseksi" nolata.

Nuorempana kun olin tarjoilijana silloin tällöin, ahtaassa baarissa asiakas työnsi kätensä hameen alle, niin pamautin tarjoittimella päähän. Ei tehnyt toista kertaa:) Jot sillee, mutta nyt ei ole kyllä pelkoa, en käytä hametta, enkä tarjoile, mutta suht avokaulaisia pidän, vaikka ei ole mitään tirkisteltävääkään:)

Tänään annettiin lausunto, ettei eduskunnassa olen sen enempää seksuaalista häirintää kuin missään muussakaan työpaikassa, joten tyhjät tynnyrit kolisivat!