Olen kuullut moninaisia kertoja siitä, kuinka miehet katsovat, miten nainen kävelee! No miten? Useampi mies on kertonut minulle, että minun kävely on miehen silmille mukavaa katseltavaa? Kiva, oikein kiva. Pitäskö joku pyytää videoimaan kävelyäni, niin näkisi millaista se on

Kyllä minäkin katson miten mies kävelee tai ylipäätään liikkuu. Rennosti, mutta ei liian rennosti eikä missään tapauksessa jalat yhdessä, pihtikintut saavat minut voimaan pahoin, vaikka se ei olekkaan heidän vikansa. Jos miehellä on farkut(auts...grrr...) niin vaikkapa Jussi Vareksen tyylinen rento askeltaminen on hivelevää. Niin, ja John Travolta elokuvassa Staying Alive-leffassa kävelee tyylillä, mikä on ihan huikaisevaa, joskaan en tiedä pitäisinkö tyylistä, jos sellainen tyyli kävelisi vastaan kadulla???

Jos kuitenkin menen ihan syvälle, niin mies kun kävelee sillai, että sen kävely viestittää sillä olevan jotain housuissa, niin se on aika viehkoa. Enkä nyt tarkoita niitä bodareita, jotka kävelevät niin, kuin heillä olisi housuissaan ämpärillinen paskaa.