Niin, tästä Kanervan tekstarijupakasta... Siis kyllä meni joutavanpäiväiseksi. Media ryöpytti, teilasi ja suorastaan yllytti kivittämään ihmisen, joka lähetteli tekstareita! Voi herttinen sentään, mitä pahaa teki??? Nyt kaikki joukolla päivittelemään, kuinka tyhmä ihminen sellaisia laittaa?
Joopa-joo. Mennäänpäs nyt peilin eteen ja sanotaan, että ikinä en ole moisia viestejä laittanut tai ikinä en ole vastaavanlaisia viestejä saanut! Jos vastaat molempiin kieltävästi, niin ei voi kun sääliä:)

On pakko nimittäin kertoa, että minäpä laitan ja saan niitä tuhmia viestejä :) Ihan päivän piristeeksi joskus aika tiuhaankin. Mitä minä tai se toinen osapuoli tehdään väärin? (tai ne toiset osapuolet)Onko jäänyt sen takia työt hoitamatta? Ehei ja sekin vielä, että ne ovat pelkkiä sanoja eli ei ole koskaan ryhdytty sanoista tekoihin. Harmitonta toisen virkistämistä puolin ja toisin. Sitä paitsi sellaisen kaksimielisyyden keksiminen on varsin hauskaa. Juuri sitähän se I.K oli myös viljellyt kuin tekstaili "puutarhan hoidosta" :)))

Kyllä tässä jupakassa mentiin nyt yli kaiken muun. Tälläsellä paskalla peitettiin kaikki oikeat uutiset! Miten olisi, jos vaikka nostettaisiin otsikoihin se miten ruuan hinta on nykyään aivan törkeen kallista. Hinnat nous yhtäkkiä! Mutta, ehei, kukaan ei sellaisesta TOSI tärkeästä asiasta uutisoi!