Vuosi on taas vierähtänyt ja ilman miestä/miehiä ! Helppoa ja niin vaivatonta. Tosin en kyllä viitsi kylillä huudella, kun se herättää kummastusta, että kuinka sitä niin vaan voi olla ilman??? Niin, siinäpä sitä onkin monelle pohdittavaa.

En halua yhden illan juttuja. Olen ihan liian vanha sellaiseen ja kun on kokemusta ja niistä ei jää kuin paha maku. Yhden illan jutut olisivat yleensä jonkun ukkomiehen hyväksikäyttöä/viihdyttämistä ja se se vasta onkin ihan perseestä!

Vapaat tapaukset ovat pääasiallisesti niitä ressukoita, jotka ovat heti niin kainalokanasia, että äidiksi en rupee! En kestä ollenkaan sellaisia, joita tarttee alkaa ymmärtää ja lohduttamaan.

Tiedän, että saattaa olla niitäkin olemassa, jotka ovat ihan normaaleja, tavallisia, vahvan selkärangan omaamia Miehiä. Vaan, nepä ovatkin niitä tuiki harvinaisia, ja tarttis liikkua enemmän, että olis edes pieninkin mahdollisuus sellaiseen törmätä.

Muussa tapauksessa selibaatti jatkuu. Eikä se ole ollenkaan vaarallista, vaan olotila. Jos joskus tulee aihetta se purkaa, se kyllä käy, aktivoidun, kun joku aktivoi