Kun pääsin töistä, menin tavarataloon ihan vaan katselemaan. Noustessani rullaportaita, takanani oli Mies, nuori ja komea. Tiesin hänet, sillä olin pannut merkille jo aiemminkin hänen varsin rennon ja nuorekkaan olemuksen. Tiedän jopa hänen etunimensä!

Mitä hän teki siellä yläkerrassa? Kierteli samoja osastoja kuin minäkin, ostamatta yhtään mitään. Minähän vain katselin ja kävelin verkkaisesti. Kolme kertaa hän meni minun ohi. Loppujen lopuksi seurasin vain häntä, tuleeko perässä ja kuinka monta kertaa hänet bongaan:) Aika monta ja hän meni ulos, kun jäin tutun myyjän kanssa juttusille.
Voihan olla, että hän todellakin vain etsi jotain tai katseli samalla kuin minäkin, kankaita ja lamppuja yms. mutta, minusta oli silti kiva kuvitella, että tuli sinne minun perässsäni :)))

K:n kanssa viestiteltiin eilen(tässä tesktiviestien luvatussa maassa). Kerroin meneväni saunaan ja sen tiimoilta monta monituista viestiä siitä, kuinka haluaisi kanssani sinne. Lisäksi, mikä on parasta ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen....
Olen äimistynyt! Miten se kelkka taas kääntyi? Menemmeköhän joskus yhdessä saunaan...