Halukas nainen? Törmäsin moiseen kirjoitukseen täällä ja jäin sitten sitä oikein ihmettelemään! Minua on nimittäin aina  jotenkin häirinnyt se keskustelu, kuinka miehet haluu ja naiset ei?

Kerronpa siitä, kun miehet ei haluu! Siis, kun olen tavannut miehiä, jotka vaan mieluummin puhuisivat. Siis sen takia, että antavat itsestään niin muka fiksumman kuvan(tai rakastavat omaa ääntään), kun ei oo koko ajan paneminen mielessä... Niin sitä sitten puhutaan, silloinkin kun pitäs tehdä jotain muuta, *huoh*

Kun nainen ei halua, voi johtua siitä, että mies on niin, miten sen nyt sanoisi kauniisti, nopea. Kuka sellaista jaksaa, olla alustana, kun mies kerran huokaisee ja se on siinä. Voi samperi. Tai sitten, mies on niin hidas, että tuntuu kuin  se jatkuisi loputtomiiin ja joutuu välillä tarkastelemaan, ollaanko sitä hereillä, koska joskus sekin on mahdollista, että nukahtaa kesken kaiken!

Sekin, että ollaan oltu kavereiden kanssa kaljalla, piipahdettu nakkikipsan kautta ja syöty siellä jotain todella miehekkään sipulipitoista, voi jumaliste, aivan turha tulla sillo viereen, ei nimittäin halut herää!

Kun mies ei haluu, nii siitä se olo tulee. Ihan ku olisi niin ruma ja vastenmielinen? Kerran jäin oikein miettimään herran seksuaalista suuntautumista... Siihenkin olen törmännyt, että mies ei vaan osaa, eikä kykene. Ala sitten aikuista miestä opettamaan. Nuorempana sitä joskus siihenkin ryhtyi  ja siihen, että saattoi miehen nirvanaan, ja itelle sai vaan antamisen ilon! Nykyään on tullut laiskaksi, sen suhteen.

Reipasta rakastelua!

Kyllä varmaan silloin kaikki haluavat!?