Voi että, ihminen voi olla väsynyt. Ihanaa tulla kotiin, käydä suihkussa, ottaa olut ja rojahtaa sohvalle. Upeeta sekin, että ei oo sohvanvaltaajaa ja lapset kyllä antavat äipälle tilaa ja tuovat jopa sen oluen. Jos minulla olisi mies, en varmaan voisi tehdä edellä mainitulla tavalla.

K ei ole ottanut yhteyttä ja minusta se on aika hyvä. Tasottuu tässä puolin ja toisin. Minusta meidän suhde toimii paremmin, kun ei vedetä siihen erotiikkaa.

L laittoi tekstarin, mutta se oli niin katkeransävyinen, että en voinut vastata. Olisin vastannut samalla mitalla ja en jaksa itseäni kuluttaa. Yleensäkin jos oisin vastannut, niin oisin pelännyt jatkuvaa viestittelyä. Vieläkin hätkähdän puhelimen soittoa, kun pelkään, että hän soittaa.

B on ollut fantsu! Tänään viimeeksi rupattelimme useampaan otteeseen. Hänen huumorintajunsa on kyllä sitä luokkaa, että saa minut aina nauramaan. Onko se sitten sopivaa, kun käyn esimiehen huoneessa kikattamassa:) Tosiasia on kuitenkin se, että puhumme työasioista ja muista ihan tärkeistä asioista, mutta kevyttä kenttähuumoria käyttäen.

Ystäväni poikapariW otti yhteyttä ja me varmaan tapaamme huomenna! Aivan upeita kavereita, joiden kanssa vietin jokin aika sitten hauskan illan. Otamme kai piakkoin uusiksi.

Digiboxi on asennettu! Naapurin miehet hoitivat homman ja nyt on sitten apukin lähelle jos ja kun tulee tenkkapoo.