Olin eilen I:n kanssa kahvilla. Viestitteli pitkin päivää, että voitasko kahvitella. Mikäs siinä, kyllähän minä aina kahville voin lähteä.

Niinpä iltapäivällä hän haki minut pihasta ja menimme kahvilaan. Juttelimme niitä näitä ja ihan fiksusti ja ilman pienintäkään vihjettä mihinkään suuntaan. Kun sitten erosimme, halusin kävellä kotiin, niin heti alkoi viestejä tulla... että kuinka olisi kahvin päälle niin tehnyt mieli Pusu Just joo, että sillä lailla. Jouduin siinä sitten toppuuttelemaan, kun ei olla tähänkään mennessä, niin ei nytkään. Ollaan sentään tunnettu 10v.

Myöhemmin illalla K laittoi myös viestin. Huomasin sen niin myöhään, etten enää viitsinyt vastata. Itse asiassa suivaannuin siitä jotenkin ja tänään vastasin hänelle. Liekö sitten vähän pistävästi, koska ei ole sen jälkeen laittanut mitään. En vaan jaksa valittavia miehiä! Minusta miehen on oltava mies eikä valittaa jonnin joutavista.

Tiedän sen, että olen itse käynyt läpi aika kovia juttuja ja jos olen selvinnyt, niin en jaksa muitten pikkuruikutuksista heltyä.