Miehillä on tapana arvostella naisia. Ihan ok, jos naisetkin saavat arvostella miehiä. Minäkin teen niin, saan tai en. En mitenkään henkilökohtaisesti, mutta noin niin kuin yleisesti voin mainita millaiset asiat/piirteet saavat minut tekemään uukkarin miehen kohdalla.

- En pidä lihavista miehistä. Siis, kun ruoka on kaiken a ja o. Minusta se kertoo sellaisesta luonteesta, jonkalaisen kanssa en uskoisi tulevan toimeen. Sitä paitsi, lihavilla miehillä on huono kunto, enkä halua koskettaa läskiä...

- En myöskään pidä kukkakepeistä, niin että luut kolisee. Sitä luulee, että mies hajoaa. Eikä sellainen luiseva kroppakaan herätä mitään ihania tunteita.

- En siedä bodattujakaan miehiä. Jo se, että sellainen jumalaton lihaskimppu on kuvottava, niin lisäksi ne bodatut miehet ovat kokemuksieni mukaan ihan pösilöitä.

- Kaljamahat ovat ihan kamalia. Mahan lisäksi niillä on pöhöttyneet kasvot. Hui kauhistus, millainen elämäntapa. En halua sellaisten kanssa olla missään tekemisissä.

Vastaavasti sellainen suomalainen mies, ihan normaalivartaloinen, hyväkuntoinen, jolla on miehinen olemus, ihanat hartiat ja voimakkaat käsivarret, kiva niskakuoppa, mihin voi upottaa suudelman ovat namia, mutta harvinaisia.

Ulkonäkö ei ole sinänsä tärkeä, mutta valitettavasti se kertoo niin paljon muuta. Ihminen on sitä mitä se syö... tai juo! Mihin se kohtuus on hävinnyt, joka asiassa??? En ymmärrä sitäkään, että jos on noustu ruokapöydästä, niin kohta ollaan jo jääkaapilla. Nälkä ei voi olla? Mitä se on???

Peräänkuulutan aina vaan sitä suomalaista miestä, joka on rehti ja reilu. Jolla on sisua ja luonnetta. Joka kantaa vastuun ja huolehtii naaraastaan ja poikasistaan. Jolle se on kunnia-asia! Niin, ettei tartte lähikuppilassa kitata kaljaa ja itkeä menetettyä elämää.