Viestin sain eilen. K laittoi ja huomasin mokoman vasta kolme tuntia sen jälkeen. Vastasin siihen niin myöhään, ettei varmasti voinut enää vastata takaisin... No, se viesti olikin taas sellaista diibadaabaa eli juuri sellaista, millaista laitetaan kaverille, mutta ei sellaiselle, jonka kanssa ollaan vaikkapa oltu sängyssä.
En tosin jaksa enää mokomasta isommin välittää.

Tässä taas mietin sellaistakin, kun oli tässä jokin aika sitten puhetta ystäväni kanssa, että miten E voisi olla niin ihana... Niin, hän sanoi, että tuskinpa E jaksaisi alkaa isäksi kolmelle lapselle! Haloo!!! Isää en tarvitse, vaan miehen! Lapsillani on isä, eivätkä missään nimessä haluaa lisää isiä, kun siinä yhdessä on kylliksi. Minä kyllä mietin pitkään, että onko yleinen luulo, että nainen(yh) haluaa miehestä elättäjän tai lapsilleen isän???
Edelleenkään en tarvitse sellaista. Haluaisin miehen juhlahetkiin :) Arki kyllä sujuu jo aika helkkarin hyvin, enkä kaipaa ketään sitä hämmentämään.

Mies olisi kiva aikuinen kaveri, jonka kanssa voisi temmeltää. Sellaiseen vakituiseen parisuhteeseen en usko. Prinsessahaaveet ovat haihtuneet jo vuosia sitten.